14.06.2013

Sommerfriske ispinner av smoothies, mørk sjokolade og pistasjenøtter

Det er ikke akkurat sommervær i Stavanger i dag, men juni er juni og da vil man ha is. Kjører du frossen frukt i blenderen sammen med litt saft (med eller uten sukker) blir den såpass tykk at du kan helle to typer smoothies i samme form uten å måtte fryse den ene fargen før den andre. 




Den gule delen av isen:
Jeg brukte en ferdigkjøpt porsjonspose med frossen mango, papaya og ananas til gul smoothies. Dette kjørte jeg i blenderen sammen med litt ferskensaft uten sukker. Hell massen i halve isformen. 

Den lilla delen av isen:
Her bruket jeg litt frossen bærblanding med bringebær, blåbær og jordbær. Dette kjørte jeg i blenderen sammen med litt vaniljeyoghurt og ferskensaft. Hell dette forsiktig over i isformene. Fryses til dagen etter.

Smelt litt mørk sjokolade og finhakk pistasjenøtter. Dypp i sjokoladen, så i nøttene og nyt!

God helg! 

In english:

The yellow part of the ice:
I used a ready-made sachet of frozen mango, papaya and pineapple smoothies to yellow. This I poured into the blender along with some fresh juice without sugar. Pour in half the ice state.

The purple portion of the flight:
Here I used some frozen berry mixture of raspberries, blueberries and strawberries. This I ran poured the blender along with some vannilla yoghurt and fresh juices. Pour this carefully over the ice state. Freeze until the next day.


Melt some dark chocolate and finely chop the pistachios. Dip in chocolate, then in nuts and enjoy!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...