30.01.2012

Fløyelsmyk mexicansk bønnesuppe

Jeg forelsket meg i denne denne bønnesuppa som ble en perfekt start på uka. Bønnene bidro til å gi suppa en fløyelsmyk og fyldig konsistens, noe som gjorde at jeg ikke savnet fløteskvetten som er obligatorisk i mange supper. Til fest kan den fint toppes med revet hvitost og tortillachips. 







Du trenger:
1 boks grytebønner
1 boks tomater
4 vårløk
1 fedd hvitløk
1 ts karripulver
1 ts spisskummin
1/2 ts kayennepepper
2 dråper tabasco
4 dl vann
1 buljongterning
1 ts salt
persille til pynt


Stek finhakket vårløk- og hvitløk raskt i litt olje. Tilsett resten av ingredisensene. La det koke et par minutter. Hell det hele i en blender og la det mikses til du får en fin konsistens. Det kan være lurt å fjerne det lille topplokket når du mikser varm væske... Hell tilbake i gryta og servèr. 






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...